DE SPECIALIST IN HET DUURZAAM EN ONDERHOUDSVRIJ RENOVEREN VAN DAKKAPELLEN

Veelgestelde vragen

Aan de hand van uw wensen en eisen zullen wij een advies uitbrengen en daarbij ook aangeven hoe lang dit zal gaan duren. Vaak kunnen wij binnen een dag uw gehele dakkapel renoveren op de manier zoals u dat van ons gewend mag zijn. 

Na het inmeten en akkoord op de offerte, maken wij direct uw materiaal op maat. Gemiddeld kunnen wij binnen twee weken leveren en plaatsen. Wij streven ernaar om in elk geval binnen een maand te kunnen renoveren.

Wij gaan alleen voor het beste materiaal en daarbij hoort ook de beste service. Deze twee combinaties zorgen ervoor dat wij tot op heden nog geen gebruik hebben hoeven maken van onze garantie.

Onze materiaalpartners geven 20 tot 25 jaar kleurgarantie. 

Tevens geven wij 7 jaar garantie op de constructie van het dakkapel. 

In 9 van de 10 gevallen kan een renovatie altijd de oplossing zijn als flinke opknapbeurt voor uw dakkapel. Uiteraard zijn er gevallen wanneer het niet kan. Denk hierbij aan een kapot dakkapel wat bijna niet meer te repareren is. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en kunnen zo altijd op maat beoordelen wat lukt. 

De meeste mensen kiezen na het bekijken van onze stalen voor gecoat verzinkt staal.

Tevens werken wij ook met TRESPA of met aluminium. Ook voor het bekleden met Zink bent u bij ons aan het juiste adres.

Kunststof materiaal de mogelijkheid op voor een verdiept profiel. Hierdoor kun je een hout-look creëren. 

Zowel verzinkt staal als kunststof als aluminium zijn beide zeer geschikt voor het renoveren van uw dakkapel.

Kunststof materiaal is duurder waardoor de kosten uit onze tarieven tabel zullen afwijken. De rekentool is gebaseerd op het werken met gecoat verzinkt staal.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor kunststof / aluminium via info@dakkapelonderhoudsvrij.nl of bel ons via 06-51 16 94 58.

Wij kunnen bijna alles wat van hout/ kunststof is aan en rondom uw woning, onderhoudsarm maken. 

Het materiaal is ook hierin een keus van u zelf en de prijs wordt voor u opgemaakt tijdens het inmeten. 

Klopt, vaak is het kozijn nog in goede staat omdat dit of van hard hout is (wat langer mee gaat) of al van kunststof. 

Wij kunnen uw kozijn wel renoveren en werken hiervoor al geruime tijd samen met onze vaste partner. 

Tijdens het inmeten nemen wij ook de maten van het kozijn op en ontvangt u van ons een offerte inclusief kozijn renovatie.

Nee. U hoeft geen nieuwe vergunning aan te vragen voor de renovatie. 

Wat andere zeggen over ons:

J. Oosterhuis
J. Oosterhuis
Lees verder
"Deze jongens hebben snel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben zich netjes aan de afspraken gehouden en belde zelfs dat het al eerder kon dan gepland. Bedankt jongens!"
Leo V.
Leo V.
Lees verder
"In eerste instantie wilde wij ons dakkapel vernieuwen. Toen deze kosten een stuk hoger uitvielen dan verwacht hebben wij gezocht naar andere mogelijkheden. We kwamen uit bij dakkapel onderhoudsvrij. Heel blij met het eindresultaat en scheelt weer een hoop centjes."
T. Haverkamp
T. Haverkamp
Lees verder
"Snelle communicatie en transparantie over de tarieven. Geen rare kosten nog achteraf. Goed werk geleverd"
E. Meulendijks
E. Meulendijks
Lees verder
"Twee dakkapellen en 4 windvangers van onze woning zijn gerenoveerd. Voordat we de opdracht gegeven hebben, werd voldoende tijd genomen om uit te leggen wat de mogelijkheden waren. De opdracht is professioneel uitgevoerd. Er is hard gewerkt. De klus is vakkundig uitgevoerd en alles is keurig netjes opgeleverd. Kortom, komen afspraken na, leveren goed werk."
H. Bok
H. Bok
Lees verder
Overstek van de woning en zijkant van dakkapel bekleed. Beide werkzaamheden zijn professioneel en zeer vakkundig uitgevoerd door 2 vriendelijke en ervaren vakmensen. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Vorige
Volgende