DE SPECIALIST IN HET DUURZAAM EN ONDERHOUDSVRIJ RENOVEREN VAN DAKKAPELLEN

Vakmannen met een glimlach

Met 15 jaar ervaring in de dakdekkerswereld hebben we in het begin van 2017 besloten om ons volledig te specialiseren in het renoveren van dakkapellen. Hoewel dit altijd al deel uitmaakte van onze diensten, is het nu het hoofddoel van ons bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Dakkapel renovaties
 • Nieuwe windveren woning
 • Woning bekleding
 • Dakbedekking
 • Pannendaken
 • Goot en schoorsteen renovaties

Naast het bedrijf Dakkapel Onderhoudsvrij hebben wij ook nog een dochteronderneming gespecialiseerd in Bitumen dakbedekking, genaamd Bok Dakbedekking. 

Ons doel is om u weer volop te laten genieten van uw dakkapel door het een frisse en nieuwe uitstraling te geven. We zorgen voor een uitstekende service en staan altijd klaar voor onze klanten, zowel nu als in de toekomst. En dat alles tegen een zeer concurrerend tarief!

Hoe gaan we te werk?

 1. Ontvangen van de offerte:

  • Nadat u contact met ons heeft opgenomen voor een offerte of informatieaanvraag, neemt ons kantoor contact met u op.
  • U kunt ons foto’s toesturen van uw dakkapel zodat u van ons direct een gerichte prijsopgaaf ontvangt. Bij blijvende interesse komen wij graag persoonlijk kennismaken en inmeten. 
  • Op de afgesproken dag voeren we een inspectie uit aan uw dakkapel en meten we alle benodigde maten nauwkeurig op.
  • U heeft de mogelijkheid om al uw vragen te stellen en de verschillende materialen te bekijken.
  • Binnen 3 werkdagen ontvangt u een offerte op maat van ons.
  • Via de ‘akkoord’-knop in de e-mail kunt u de offerte goedkeuren. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de renovatieafspraak in te plannen.

 2. Renovatie van de dakkapel:

  • Alle gekozen materialen worden op maat gemaakt, waardoor we snel en nauwkeurig kunnen werken.
  • Indien nodig verwijderen we alle beschadigde delen, zoals oud hout.
  • We zorgen voor een solide ondergrond, zodat het nieuwe materiaal goed hecht.
  • De op maat gemaakte bekleding wordt zorgvuldig gemonteerd, zodat er geen water meer bij de ondergrond kan komen.
  • Alles wordt netjes afgewerkt, zodat u weer kunt genieten van een stralende dakkapel!

Naast onze renovatiewerkzaamheden hechten we veel waarde aan snelle en transparante communicatie. Geen verrassende kosten achteraf! We bespreken vooraf duidelijk met u wat u kunt verwachten en geven eerlijk advies.

Schilderen is niet meer nodig
Wij rekenen geen voorrijkosten
Een vaste prijs en geen verrassingen achteraf
Waarde-vermeerdering voor uw woning
Naar uw eigen wens samen te stellen
Betrouwbaar en snel

Onze materialen

Bekleding dakkapel

Bij Dakkapel Onderhoudsvrij bieden we onze klanten de mogelijkheid om te kiezen uit diverse opties, waaronder gecoat verzinkt staal, TRESPA en Keralit. Voor deze materialen kunt u een offerte opvragen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen die past bij uw wensen en behoeften.

Bij maar liefst 80% van onze projecten maken we gebruik van gecoat, verzinkt staal. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is grondig getest onder de meest veeleisende omstandigheden. We hebben bewust gekozen voor dit product vanwege de ongeëvenaarde stevigheid, kleurstabiliteit, glansbehoud en duurzaamheid die de norm overtreffen. We horen graag welke kleur uw voorkeur heeft!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw dakkapelrenovatie te bespreken en de beste materiaalkeuze voor uw project te maken.

Dakbedekking

Bij Dakkapel Onderhoudsvrij maken we gebruik van hoogwaardige materialen van Nederlandse kwaliteit voor het bekleden van daken. Een van deze materialen is het bekende en betrouwbare Eshagum bitumen.

Eshagum bitumen, afkomstig van Nederlandse bodem, behoort tot de A-kwaliteit materialen die we gebruiken. Het is voorzien van een extra coating en beschikt over het prestigieuze KOMO-kwaliteitskeurmerk. Met Eshagum bitumen bent u verzekerd van duurzaamheid en optimale bescherming voor uw dakbedekking.

Lood / Loodvervanger

Voor de aansluiting van het dakkapel naar het dak gebruiken wij het liefst onze loodvervanger. Doordat het een zelfklevende werking heeft komt er geen ophopend vuil meer tussen uw dak en het lood. Het lood is gemaakt van polymeren met een aluminium wapening. 

Een greep uit ons werk