Dak reinigen

Uw dak laten reinigen

Het laten reinigen van uw dak is geen overbodige luxe. Naast dat uw dak vrij wordt gemaakt van vuil en aanslag, voorkomt het ook schade voor in de toekomst. Het van tijd tot tijd reinigen van uw dakpannen is een stuk voordeliger dan vervangen. 

Heeft u bijvoorbeeld veel mos op uw dak, dan kan dit uw waterafvoer belemmeren. Het gevolg hiervan is dat in de winter uw dakbedekking kapot kan vriezen. Daarnaast geeft een vervuild dak een verhoogde kans op lekkages in het dak. Door middel van onze dakreiniging verhelpen wij dit soort problemen en maken wij uw dak weer stralend schoon. 

Hoe gaan we te werk

Afhankelijk van het type dak en de vervuiling, reinigen wij in de meeste gevallen uw dak door middel van onze stoomreiniger. 

Wij inspecteren vooraf grondig uw dak en kijken dan ook direct naar eventuele problemen met dakgoten of andere risicovolle plekken. Deze kunnen wij in overleg met u direct herstellen, indien nodig. 

Nieuwe beschermlaag door impregneren

Wij raden u aan om uw dak na het reinigen altijd te laten impregneren. Dit zorgt er voor dat uw dak als het ware een nieuwe beschermlaag krijgt dat vuil afstotend werkt. Hierdoor gaat uw dak langer mee en heeft het op termijn minder onderhoud nodig.