Dak lekkage

wij verhelpen uw dak lekkage!

Na een hevige storm, veel wind of regen of een groot pak sneeuw, kunnen er kleine scheurtjes in de dakbedekking komen. Helaas hebben we door het Nederlandse weer er veel mee te maken. 

Gele en bruine vochtplekken of druppelend water in uw woning, is een teken dat uw dak helaas niet meer waterdicht is. Het is dan verstandig om uw dak zo snel mogelijk te repareren. 

Het is bij daklekkage belangrijk om de oorzaak goed te achterhalen. Een lekkage op de ene plaats kan veroorzaakt worden door een lek op een andere plaats. 

Dakkapel Onderhoudsvrij heeft ruim 15 jaar ervaring in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten daken, van een stijl tot plat dak. Bij spoed kunnen wij vaak binnen 24 uur aanwezig zijn op locatie

Hoe gaan we te werk

Dakkapel Onderhoudsvrij gaat secuur te werk tijdens het opsporen van uw daklekkage. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat we de lek opsporen maar ook dat we weten hoe de lek is ontstaan. Is dit bijvoorbeeld door een harde wind, regenval of een ander probleem. Op die manier kunnen we de daklekkage repareren en kunnen we u helpen die de volgende keer te voorkomen. Mocht de lekkage met het blote oog niet te vinden zijn dan werken wij met een speciale infrarood/ warmtebeeld camera. Hierdoor kunnen wij elke lekkage snel, vakkundig en juist verhelpen.

Advies van onze dakspecialist

Waterschade hoeft niet altijd direct zichtbaar te zijn. Op lange termijn kan dit zorgen voor schimmels, zeer lastige reparaties of hevige aantasting. Wij adviseren onze klanten om 1x per jaar een preventieve dakinspectie te laten uitvoeren.