DE SPECIALIST IN HET DUURZAAM EN ONDERHOUDSVRIJ RENOVEREN VAN DAKKAPELLEN

Dakbedekking

In Nederland zijn veel platte daken bedekt met bitumen/bitumineuze dakbedekking. Bitumen is een uiterst sterke en duurzame dakbedekking die jarenlang meegaat. Echter, na verloop van tijd kan de kwaliteit ervan afnemen, waardoor scheurtjes en andere problemen kunnen ontstaan.

Bij Dakkapel Onderhoudsvrij werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en bieden we u daarom minimaal 10 jaar garantie! We maken gebruik van APP bitumen, dat de volgende voordelen biedt:

  • Het is een combinatie van bitumen en kunststof, waardoor het soepel en buigzaam blijft.
  • Het is bestand tegen extreme omgevingstemperaturen.
  • Het vergt weinig onderhoud.

Hoe gaan we te werk?

De dakbanen van APP-gemodificeerd bitumen kunnen op drie manieren worden bevestigd:

  1. Losliggend en geballast
  2. Mechanisch bevestigd
  3. Volledig verkleefd

Dakkapel Onderhoudsvrij verzorgt snel en vakkundig de plaatsing en reparatie van dakbedekking op platte daken. U kunt bij ons terecht voor het aanbrengen van een nieuwe laag bitumen over uw bestaande dakbedekking of voor een volledige vernieuwing van uw dakbedekking.

Bok Dakbedekking

De werkzaamheden op het gebied van dakbedekking worden uitgevoerd door onze dochteronderneming, Bok Dakbedekking. U kunt dezelfde hoogwaardige service verwachten die u van ons gewend bent, maar dan onder een andere naam. Voor meer informatie over de prijs van uw project kunt u eenvoudig en snel gebruikmaken van de onderstaande knop. Na het indienen van uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.